Föreståndare till daglig verksamhet i Lidköping

Sista ansökningsdatum: 2023-12-01

Föreståndare för uppstart och utveckling av ny daglig verksamhet i Lidköping!

Det här är en möjlighet för dig som gillar utmaningar, har känsla för människor och kulturskapande och är något av en entreprenör. Vi tror också att du är en god administratör, har vana att jobba med IT och sociala medier. Som föreståndare och arbetsledare får du chansen att vara med och utveckla koncept för daglig verksamhet med kulturaktiviteter tillsammans med deltagare och handledare. Det är en öppen och välkomnande miljö som väntar dig. Allas lika värde samt rätt att göra sin röst hörd är därför också något som ska kännas viktigt för dig att vara med och förverkliga. Självklart ska du kunna skapa dig din roll och profil i samspel med deltagare, handledare och samverkansparter.

För att du ska godkännas som föreståndare av IVO ställs vissa krav:

  • Du ska ha relevant universitets/högskoleutbildning, exempelvis som socionom, inom social omsorg eller som socialantropolog.
  • Du ska ha arbetslivserfarenhet från omsorgsverksamhet och vara väl förtrogen med LSS-lagen och socialtjänstlagen 
  • Och du ska ha minst två års dokumenterad erfarenhet av chefsbefattning med arbetsledning inom LSS samt goda vitsord och referenser om ditt ledarskap. 
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: Öppen för diskussion
Ort: Lidköping
 
Skriv några rader om dig och din bakgrund och bifoga ditt CV så återkopplar vi till dig.
 
 
Vi gör löpande intervjuer. Rekryteringsförfarandet görs konfidentiellt.
 
Vill du ringa, kontakta Henrik Nylund, telefon: 073 539 88 91
 
Om Exter Assistans AB
 
Exter Assistans är ett av de få lokala omsorgsföretagen i Lidköpings kommun som är specialiserade på personlig assistans och daglig verksamhet. Under mer än 20 år har företaget dedikerat sig till att förbättra livskvaliteten för sina deltagare.
 
Genom att erbjuda personlig assistans skapar Exter Assistans en trygg och stöttande miljö för personer som behöver hjälp i vardagen. Genom att erbjuda individanpassad assistans möjliggör vi att deltagarna kan leva ett så självständigt liv som möjligt och delta fullt ut i samhället.
 
Utöver personlig assistans erbjuder Exter Assistans också daglig verksamhet. Genom att erbjuda en varierad daglig verksamhet strävar Exter Assistans efter att främja deltagarnas personliga tillväxt och välbefinnande.
 
Som ett lokalt företag har Exter Assistans en nära och personlig relation till både deltagarna och deras familjer. De förstår vikten av att skapa en positiv och tillitsfull atmosfär där deltagarna känner sig sedda, hörda och respekterade. Genom att vara närvarande och lyssnande skapar Exter Assistans en trygg atmosfär för alla sina deltagare.
 
Nu behöver vi bli fler – varmt välkommen du med till Exter Assistans AB.

 

Tillbaka till lediga tjänster